Bekendmaking – Wijziging verkeerssituatie te Geyersvlijt

Het verkeer op de Mathoerastraat te Geyersvlijt, zal ingaande vrijdag 4 augustus, voorrang hebben ten opzichte van de Aboenawrokostraat. Dit betekent dat het verkeer komende vanuit de Aboenawrokostraat bij het naderen van dit kruispunt dient te stoppen en voorrang te verlenen aan het verkeer op de Mathoerastraat.
[quads id=1]
De gewijzigde voorrangssituatie zal door middel van verkeersborden en wegmarkeringen worden aangegeven. Het publiek kan zich met vragen richten tot de afdeling Verkeer van het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie, op het telefoonnummer 494749.

Het ministerie is al enige tijd bezig met uitvoering van infrastructurele werken, meldt zijn voorlichtingsdienst. De asfalteringswerkzaamheden aan de Aboenawrokostraat te Geyersvlijt zijn recentelijk afgerond.
[quads id=1]
De infrastructurele werkzaamheden hebben onder meer ten doel om de doorstroming, de afwikkeling van het verkeer en de verkeersveiligheid te bevorderen.

Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.