Anoniem – Ik ben 34 en nog maagd maar werk als een camgirl

…geld uit een man kan halen. Ik maak ze gek met mijn lichaam en ik hoef ze niet eens aan te raken. Het betaalt de rekeningen….

Hallo FamilieNieuws, ik ben Deborah en ik woon in Nederland. In Breda om precies te zijn. Ik werk al sinds mijn 20ste in de 18+ industrie. Naast mijn studie werkte ik in een club zoals Hooters.

Als wulpse serveerster verdiende ik al mijn geld. Later ben ik intiem gaan dansen. Nu werk ik in een massage salon en heb ik een eigen online cam-service.

Erotiek

Mijn hele leven draait intimiteit. Maar, ik heb zelf nog nooit omgang gehad en ik denk eerlijk gezegd dat ik het ook nooit ga krijgen. Ik zie intimiteit als iets zakelijks. Het is onwijs machtig hoe je met je lichaam en je vrouwelijkheid geld uit een man kan halen. Ik maak ze gek met mijn lichaam en ik hoef ze niet eens aan te raken. Het betaalt de rekeningen.

Stiefvader

Ergens weet ik wel hoe het komt dat ik zo denk. Mijn stiefvader heeft altijd met me geflirt. Hij heeft me nooit echt aangeraakt/misbruikt maar het heeft wel een diepe indruk bij mij achtergelaten. Hoe kan de man die zegt dat hij van mijn moeder houdt, bij de dochter van mijn moeder in bed kruipen en spelen met haar borsten. Dat deed hij bij mij. Ook heeft hij ooit zijn hand in mijn broek gezet. Maar doordat ik heel hard begon te gillen heeft hij dat nooit meer gedaan.

Relatie met een vrouw

Hij heeft mij zo gemaakt. Ik heb zero vertrouwen in mannen. Ze zijn niet te vertrouwen. Ik denk zelfs dat ik eerder een relatie met een vrouw zou aangaan dan met een man. Maar daar heb ik ook geen trek in. Ik ben gewoon helemaal niet geïnteresseerd in een relatie. Ik woon al sinds mijn 18de op mezelf en ben nu een onafhankelijke vrouw die haar eigen boontjes dopt.

Met hun man slaap

Veel mensen schelden mij uit voor motjo. Vele vrouwen denken dat ik met hun man slaap. Ik krijg dreigbrieven, ook op mijn Facebook page en Instagram word ik voortdurend uitgescholden. Ik lach dan stiekempjes want ik ben nog maagd. Vroeger was ik trots op mezelf. Maar nu ik bijna 35 ben begin ik toch een beetje te denken dat ik abnormaal ben. niet veel mensen weten dat ik maagd ben, ze geloven het toch niet.

Nog maagd

Soms zit ik eraan te denken om een relatie aan te gaan met 1 van mijn aanbidders. Gewoon om een rustig leven op te bouwen en om een gezin te stichten. 1 ding wil ik wel en dat is een kind. Maar het idee dat een man op me zit te wachten in bed dat schrikt me echt af. Ik heb daar geen trek in.

Heel erg alleen

Mijn lichaam straalt 1 en al intimiteit uit, maar hoe komt het dat ik helemaal niets voel dan? Of moet ik gewoon de ware nog tegenkomen? Ik ben al 34 jaar. Zal dat dan ooit nog lukken? Mijn werk is heel leuk en afwisselend en geeft me echt een enorme kick. Maar als ik voor de tv op de bank lig dan voel ik me wel heel erg alleen.

Zaaddonor

Het is niet moeilijk voor mij om een  bed-partner te vinden. Elke dag op het werk krijg ik geld aangeboden om net dat stapje verder te gaan. Maar ik weiger mijn lichaam te geven aan een man die er toch alleen maar misbruik van gaat maken.

Ben ik gek? Of snapt iemand mij wel? Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden. Ik ben wel van plan om langs een arts te gaan met mijn probleem. Ook wil ik bespreken of een zaaddonor iets voor mij is. Want ik wil echt een kind.

Bedankt voor jullie eerlijke reacties.

Gerelateerde reacties:

Moeder bleef bij vriend die haar dochters misbruikt

Redactie: 24-jarige Ewald W. verhoord wegens poging tot verkrachting 9-jarige

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.