Anoniem- Zwanger van mijn 6de kind. Ik laat het weghalen. Suriname

zwanger Suriname

Suriname ~ Lieve FamilieNieuws en beste lezers. Ik wil graag mijn verhaal aan jullie vertellen. om te beginnen wil ik duidelijk maken dat mijn man en ik strakke kerkgangers zijn.

[quads id=1]

Bij ons in de gemeente is het niet toegestaan om voorbehoedsmiddelen te gebruiken. velen doen het toch wel maar mijn man en ik hebben 18 jaar geleden, toen we trouwden, besloten om ons leven te geven aan de Heer en om volgens zijn regelen te leven. Nu ben ik een jonge moeder van 5 kids. Ik ben bijna 37 jaar.

Mijn man is blij met elke baby die wij hebben gekregen. Maar na de 4de was ik niet meer blij. Ik ben toen toch stiekem de prikpil gaan gebruiken via mijn huisarts in Suriname. Toch werd ik 2 jaar later zwanger. Mijn jongste dochter is pas 5 maanden en ik heb nu pas ontdekt dat ik weer zwanger ben. Van mijn 6 de kind!
[quads id=1]
Ik heb God gevraagd en gebeden waarom hij me weer in deze ellende heeft gezet. Er zijn zoveel vrouwen die dolgraag een kind willen en nu ben ik juist weer zwanger. Is dit mijn straf? Omdat ik toch voorbehoedsmiddelen ben gaan gebruiken? Ik laat de baby weghalen. Abortus is uit den boze. Maar dit kind krijgen kan ik echt niet.

Ik ben al langs de dokter geweest en hij wil mij wel helpen. Vooral omdat dit mijn 3de keizersnee zou worden en dat is gevaarlijk. Om die reden heb ik een afspraak om een abortus te plegen. Maar dit zit mij toch dwars. Ik ben een vrouw die leeft volgens de wetten van de Heer. Zal de Heer mij extra straffen voor deze daad? Deze laffe daad.
[quads id=1]
En hoe kan mijn huwelijk nog rein zijn na zo een leugen? Mijn huwelijk was al wankel toen ik besloot te liegen over de prikpil. Maar dit is echt een hele moeilijke weg welke ik alleen zal bewandelen. Bij mijn gemeente kan ik niet terecht. Zij zullen mij vervloeken. Een moeder heb ik niet meer. Die mis ik. Zij zou de enige zijn die ik in vertrouwen kon nemen.

Ik vraag vergiffenis van de Heer. Maar ik ga er wel mee door. Deze zwangerschap ga ik niet uit kunnen dragen. Ik wil graag advies of ik het met mijn man moet delen? Misschien kunnen jullie mij daarover adviseren. Mijn gevoel zegt dat ik dat niet moet doen. Hij zal mij dwingen om het te houden. De dokter heeft ook voorgesteld om mijn baarmoeder te verwijderen. Dat gaat mijn man nooit willen. Hij wil wel 10 kinderen.

[quads id=1]

Ook daarover zou ik graag wat advies willen hebben. Kan mijn baarmoeder eruit zonder dat mijn man erachter komt? Ik ben namelijk echt bang om eerlijk tegen hem te zijn.

Ik ben bang, heel bang. Ook bang dat ik gestraft ga worden om mijn daden. Maar deze baby wil ik absoluut niet. Ik hoop dat God mij kan vergeven. Wat is jullie advies? Dank u wel samen. Thea

Gerelateerde verhalen:

Anoniem: Ik wil dat ze een abortus doet. Ik wil geen kind met haar.

Anoniem: Mijn man krijgt zijn 10e kind bij een buitenvrouw

 

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder.
Dat kan zowel op Youtube als op onze Facebook pagina

Abonneer op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.