Man misbruikt 3-jarig kindje van zus tijdens oppassen (Nederland)

…Voordat hij het meisje op bed legde moest ze een schone luier aan. Toen hij haar had uitgekleed, pleegde hij ontucht met haar….

Man (27) misbruikt nichtje (3) tijdens verschonen luier. Tegen een 27-jarige man uit het Brabantse Oss is een taakstraf van 180 uur met bijzondere voorwaarden en een voorwaardelijke gevangenisstraf van zes maanden geëist. De man pleegde in 2015 ontucht met zijn nichtje van toen drieëneenhalf.
[quads id=1]
De Ossenaar, destijds 25, paste op 12 juni 2015 op het dochtertje van zijn zus. Voordat hij het meisje op bed legde moest ze een schone luier aan. Toen hij haar had uitgekleed, pleegde hij ontucht met haar.

Uit de slachtofferverklaring die de moeder van het meisje voorlas blijkt dat de ontucht twee jaar later nog steeds grote gevolgen voor het meisje heeft. Het kind heeft een ontwikkelingsachterstand, heeft moeite met zindelijk worden, terwijl ze destijds goed op weg was en geeft uit zichzelf nauwelijks nog een knuffel.
[quads id=1]
De verdachte, die sinds de gebeurtenis geen contact meer heeft met zijn zus, hoorde het verhaal huilend aan. ,,Ik hoopte dat ze het vergeten zou zijn”, snikte hij.

De officier van justitie is het eens met de psycholoog die vindt dat de man verminderd toerekeningsvatbaar is. Volgens advocaat G. Verstijnen is het oorzakelijke verband tussen de ontucht en de ontwikkelingsachterstand van het meisje niet aangetoond. Volgens hem pleit voor zijn cliënt dat die na de gebeurtenis, nog voor hij werd aangehouden, naar zijn huisarts is gegaan met een vraag om hulp.

De uitspraak is over twee weken.
Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.