Onze herinnering aan Iwan Jordan

overleden Suriname

…Wij missen niet alleen ons vader, maar ook de liefde, steun en aandacht die hij ons altijd heeft gegeven. Je taak op aarde is vreselijk verstoord en niet volbracht hoe jij het zou hebben gewild. …

Lieve Iwan, zorgzame vader, en opa

Het is vandaag precies 1 jaar geleden dat je ons verlaten hebt. Niet alles is voorbij, je blijft bij ons, door wie je was en wat je zei, en wat je voor ons hebt betekent. Wat er ook gebeurt in ons leven, je bent er niet meer bij. Je bent en blijft voor altijd ons vader, en in ons gedachten leef je voort

Wij zullen je blijven missen in ons leven.Wij missen niet alleen ons vader, maar ook de liefde, steun en aandacht die hij ons altijd heeft gegeven. Je taak op aarde is vreselijk verstoord en niet volbracht hoe jij het zou hebben gewild. Je had nog veel plannen.

Maar door toe doen van anderen werd het op deze manier beëindigd. Voor de duidelijkheid mensen…niets anders dan de zuivere waarheid…(doodsoorzaak is medisch onbekend!) geen ziekte!

Ons aardse leven is kort en soms krijgen we te maken met tegenslag.
Soms ook wordt ons onrecht aangedaan door andere mensen.
(Psalm 49.)

Wakaboeng Iwan we zullen altijd van je houden.

In zijn jeugdjaren was hij woonachtig geweest aan de Munderbuiten 2de zijstraat rechts in Suriname
En was wonende in de spaarndammerbuurt te Amsterdam.

Namens Mevr. de weduwe Anne Jordan Gesser,
Kinderen: Khiet Jordan en Marciano Jordan
Kleinkinderen: Tyrell en Ilyssha

Esmond Iwan Jordan
Geboren Paramaribo 8-11-1952
Overleden Amsterdam 1-8-2016

Namens de nabestaanden:
Mevr.de weduwe Anne Jordan Gesser

[quads id=1]
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.
[quads id=1]