30-jarige Conchita met 3 kompanen betrapt tijdens diefstal

...om Conchita V. (30), de 32-jarige Ivanildo W. en de 29-jarige Mitchel M. Een vierde verdachte, de wel bekende “Makka”…

De politie van Flora heeft op maandag 31 juli drie inbrekers op heterdaad betrapt toen zij op het punt stonden te vertrekken met gestolen goederen.

Het gaat om Conchita V. (30), de 32-jarige Ivanildo W. en de 29-jarige Mitchel M. Een vierde verdachte, de wel bekende “Makka” zag kans aan zijn aanhouding te ontkomen.

De wetsdienaren speelden na een melding van een inbraak aan de Tapoeripastraat gelijk hierop in. Bij aankomst op het adres werden drie verdachten aangehouden. Zij hadden de goederen reeds in de auto geladen.

De gestolen goederen zijn in beslag genomen en zullen aan de benadeelde worden afgestaan. Het voertuig bestuurd door Conchita is hangende het onderzoek eveneens in beslag genomen.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de inbrekers ingesloten. Aan de opsporing van “Makka” wordt gewerkt

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.