22-jarige Chawilla in oktober voor de rechter ivm moord Marjorie Willims

Moord KFC Paramaribo

…Nibte heeft regelmatig contact met haar cliënt en vraagt zich, net als velen in de samenleving, af wat haar ertoe heeft gedreven om haar leidinggevende van het leven te beroven. …

De 22-jarige Chawilla R. die enkele weken geleden is aangehouden op verdenking van de lugubere moord op KFC-manager Marjorie Willems (55) verschijnt in oktober voor de rechter. Ze blijft in voorarrest, heeft de rechter-commissaris besloten.
[quads id=1]
Het onderzoek in de zaak is volgens advocaat Maureen Nibte nog niet afgerond. “De hele samenleving is geschokt en wil meer weten, maar het onderzoek zal alles uitwijzen.” Vanwege de ernst van de zaak heeft zij het Openbaar Ministerie verzocht om de verdachte door een psycholoog en psychiater te laten onderzoeken.

Nibte heeft regelmatig contact met haar cliënt en vraagt zich, net als velen in de samenleving, af wat haar ertoe heeft gedreven om haar leidinggevende van het leven te beroven. Chawilla R. heeft al kort na haar arrestatie door de politie bekend de dader te zijn. De advocaat zegt dat zij nog niet in de gelegenheid is geweest om de verdachte te spreken over haar bekentenis en de werkelijke reden van de moord.
[quads id=1]
“De zaak is vrij gevoelig en ik wil niet meteen op haar afgaan met deze vragen. Zij is een vrij rustig mens en ik wil het vertrouwen opbouwen alvorens in te gaan op de materie.” De advocaat heeft het dossier opgevraagd dat door de autoriteiten is samengesteld.
Gerelateerde berichten:

22-jarige Chawila R. bekent moord op haar collega Marjorie Willims

 

Overlijdensadvertentie van 50-jarige Marjorie Georgette Helouise Willims

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.