Video – 3 Nederlanders vermist in Turkije

Drie inwoners van Haaksbergen worden vermist in het zuiden van Turkije. Een van hen is al sinds 8 juli spoorloos, de anderen sinds vorige week vrijdag. Ze zijn alle drie voor het laatst gezien in het stadje Silifke, in de regio Mersin.
[quads id=1]
De vermisten zijn Joey Hoffmann (21), Bjorn Breukers (34) en Sabahat Derya Un (26). Ze reisden met elkaar naar Turkije. Hoffmann zou Breukers en Un, die zijn getrouwd, daar helpen met de bouw van hun huis. Hij zou tussen 8 en 10 juli terugreizen naar Nederland, maar kwam nooit aan. Daarop werd hij door zijn familie als vermist opgegeven.

In het onderzoek naar Hoffmanns vermissing hadden agenten uit Nederland ook contact met Breukers en zijn vrouw. Dat gebeurde vorige week vrijdag, op 21 juli, voor het laatst. Donderdag heeft familie van het stel gemeld dat ook zij nu worden vermist.
[quads id=1]
De politie maakt zich zorgen over het drietal. De Nederlandse autoriteiten hebben over de zaak contact met Turkse collega’s.

Kennissen van de 34-jarige Bjorn Breukers zeggen dat hij eerder spoorloos is geweest. Volgens een vriend was hij ooit zes weken van de radar verdwenen, omdat hij in een gebied was zonder mobiel bereik. Ook een galeriehoudster die heeft samengewerkt met Breukers zegt dat hij “weleens vaker” weg was. Breukers’ vrouw zou vanwege haar gezondheid vaker in Turkije zijn. Haar familie zou wonen in de regio Mersin, waar het drietal nu is vermist.

Een verslaggever van RTV Oost heeft van buurtbewoners gehoord dat Breukers eind juni uit Haaksbergen is vertrokken. Hij reed weg met een volgeladen bestelbus en buurtgenoten denken dat hij een nieuw leven wilde beginnen.
Bekijk hier wat video’s omtrent de zaak:


Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.