Taxichauffeur bruut mishandeld door ex-man van klant

…De kinderen konden het echter niet vinden met hun stiefmoeder en kregen ruzie met haar. Zij scholden elkaar uit….

Een man sloeg een taxichauffeur donderdag in het district Marowijne met een eind hout op het hoofd. Het slachtoffer liep een barstwond op en moest medisch worden behandeld. De verdachte werd aangehouden; hij is na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.
[quads id=1]
Uit het onderzoek blijkt dat de verdachte al twaalf jaar gescheiden is van zijn vrouw, met wie hij drie kinderen heeft. De ex-vrouw kreeg op den duur problemen met de opvang van de kinderen en vroeg haar ex-man om hen op te vangen. Dat gebeurde een maand of twee. De kinderen konden het echter niet vinden met hun stiefmoeder en kregen ruzie met haar. Zij scholden elkaar uit.
[quads id=1]
De kinderen belden toen hun moeder om hen op te halen, en zij kwam in een taxi naar hen toe. De vrouw stapte uit en ging naar binnen, terwijl de taxichauffeur bleef wachten. Er ontstond een ruzie tussen de moeder en de nieuwe vrouw van de ex-man. De ex-man die daar ook was, pakte een eind hout en sloeg de taxichauffeur op het hoofd. De taxichauffeur was bij zijn auto en bemoeide zich niet eens met de ruzie. Hij is zonder enige aanleiding geslagen

+

Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.