Ongeveer 200 Nederlanders al 3 dagen vast in Suriname

vakantie Suriname Paramaribo

…Surinam Airways heeft laten weten dat de vlucht van vrijdag aan de grond is blijven staan vanwege een technische probleem. …

Zo’n 200 Nederlanders zitten nu al drie dagen vast in Suriname. Hun vlucht terug naar Schiphol werd vrijdag op het laatste moment geannuleerd. En pas in de vlucht van komende nacht is er weer plaats voor hen.
[quads id=1]
Surinam Airways heeft laten weten dat de vlucht van vrijdag aan de grond is blijven staan vanwege een technische probleem. De maatschappij vliegt dagelijks tussen Amsterdam en Paramaribo, maar op de vluchten van zaterdag en zondag was geen plaats voor de gestrande reizigers.

‘Midden in vakantieseizoen’
Het lukte de maatschappij ook niet om een vervangend toestel te regelen. ‘Grote delen van de wereld zitten op dit moment midden in het vakantieseizoen, waardoor het ons tot onze spijt niet gelukt is een machine in te kunnen huren’, meldt de maatschappij in een verklaring.
[quads id=1]
Een van de gestrande reizigers laat aan RTL Nieuws weten dat de maatschappij niets aan de reizigers heeft laten weten en ook geen accommodatie voor de nacht heeft geregeld “Nederlanders hebben op bankjes in de stad moeten slapen.”

Bekijk hier de nieuwe vluchtgegevens:

Bron: RTL Nieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.