Ondernemers en overheid bestraten Laterietweg

…De Laterietweg is de enige ontsluitingsweg van die woonomgeving en is vooral bij regenweer heel slecht begaanbaar. …

Districtscommissaris Armand Jurel, heeft afgelopen week het startsein gegeven voor het verder bestraten van de Laterietweg in Para- Oost. De bestrating van ongeveer 350 meter wegdek geschiedt met ondersteuning van ondernemers in het gebied.
[quads id=1]
Het is noodzakelijk dat deze weg in goede rijbare staat wordt gebracht, zodat de belangrijke overheidsdiensten en scholen beter bereikbaar kunnen zijn.
[quads id=1]
Deze infrastructurele werkzaamheden duren 30 werkbare dagen en worden ondersteund door ondernemers in de omgeving. De onderneming CCC-Group Industrial Construction zal de arbeidskosten voor de werkzaamheden betalen en NV Surimar heeft de trottoirbanden en andere hulpmiddelen ter beschikking gesteld. Het commissariaat is ingekomen met de straattegels. Het werk is gegund aan Sam contractor’s NV.

Laterietweg before

De Laterietweg is de enige ontsluitingsweg van die woonomgeving en is vooral bij regenweer heel slecht begaanbaar. De aanwezigheid van enkele belangrijke overheidskantoren en scholen zoals het politiestation, Regionale Gezondheid Dienst (RGD) en 3 VOJ-scholen zullen ten gevolge hiervan beter bereikbaar zijn. Deze weg is in 2007 voor een deel bestraat tijdens het Wegen Proef Project van het Decentralization and Local Government Strengthening Program 1 (DLGP1) en in het jaar 2013 weer voor een deel door toenmalige districtscommissaris Jerry Miranda…
Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.