Hesdy Ommen nieuwe voorzitter van het plantagebestuur Onoribo

De nieuwe voorzitter van het plantagebestuur Onoribo is Hesdy Ommen geworden. Vlak voor de verkiezing zaterdag heeft het kandidaat-bestuur-Bandison zich teruggetrokken.
[quads id=1]
De stemming heeft normaal voortgang gehad. Op lijst Ommen kreeg 172 stemmen. Op lijst Bandison heeft 1 persoon gestemd, terwijl 10 stemmen ongeldig waren.
Ommen zei in zijn overwinningsspeech dat hij voorzitter is voor elke nazaat van Onoribo. Het zware werk kan hij niet alleen doen, maar met behulp van elke nakomeling moet het lukken om de houtplantage te laten bloeien.
[quads id=1]
Ommen riep elke nazaat op om eenheid te demonstreren. De verkiezingsstrijd is achter de rug en het zware werk zal nu gedaan worden, benadrukte hij.

De ex-voorzitter David Auguste (l) draagt de voorzittershamer over aan de nieuwe Onoribovoorzitter Hesdy Ommen.

In het bestuur hebben verder zitting: Jane Milan, ondervoorzitter; Gregory Rijssen, secretaris; Dennis Biervliet, penningmeester en Rudolf Ommen, commissaris.
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.