Home Redactie

5 criminelen mishandelen echtpaar tijdens beroving auto-accessoireszaak

…Middels mishandeling hebben de daders SRD 3000,- USD 1000,- twee IPhones, twee trouwringen en de digitale box van de beveiligingscamera meegenomen….

Criminelen overvallen ondernemer auto-accessoireszaak. Vijf criminelen zijn in de nacht van zondag op maandag 31 juli een auto-accessoireszaak annex woning middels braak binnengedrongen.


Eenmaal in de woning hebben de daders het echtpaar aanwezig in het pand overrompeld. Middels mishandeling hebben de daders SRD 3000,- USD 1000,- twee IPhones, twee trouwringen en de digitale box van de beveiligingscamera meegenomen.

Het is niet bekend hoe de daders de plaats hebben verlaten. Het echtpaar klaagde van pijn. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. Vooralsnog zijn de daders onbekend.

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.