5 criminelen mishandelen echtpaar tijdens beroving auto-accessoireszaak

politie Suriname

…Middels mishandeling hebben de daders SRD 3000,- USD 1000,- twee IPhones, twee trouwringen en de digitale box van de beveiligingscamera meegenomen….

Criminelen overvallen ondernemer auto-accessoireszaak. Vijf criminelen zijn in de nacht van zondag op maandag 31 juli een auto-accessoireszaak annex woning middels braak binnengedrongen.
[quads id=1]
Eenmaal in de woning hebben de daders het echtpaar aanwezig in het pand overrompeld. Middels mishandeling hebben de daders SRD 3000,- USD 1000,- twee IPhones, twee trouwringen en de digitale box van de beveiligingscamera meegenomen.
[quads id=1]
Het is niet bekend hoe de daders de plaats hebben verlaten. Het echtpaar klaagde van pijn. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. Vooralsnog zijn de daders onbekend.

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.