Video – Tweedaagse cookout waterkant is een succes

…Pepre Watra Anjoemara of Pingo, Cassavebrood, Muunga, Awarra Okko, Kokonoto Aleysie met gebakken vis, Afingi en Kwasopok ( krabbensoep)….

De Tweedaagse Cookout ( vandaag en morgen) georganiseerd door de verkopers van de Craft Market aan de Waterkant is op de eerste dag al een groot succes te noemen.
[quads id=1]
Al om acht uur in de ochtend maakten voorbijgangers een stop bij de Waterkant, omdat ze de verleidende geur van de gerechten uit de Inheemse en Marronkeuken niet konden weerstaan.

Districtscommissaris Mike Nerkust nam een kijkje en is evenals de crafters heel tevreden over het verloop van de cookout. Het bezoekersaantal vand e eerste dag was boven verwachting.
[quads id=1]
Rond 1 uur in de middag moest de kookploeg wederom aan de slag, omdat haast alle gerechten uitverkocht waren. Het menu ziet er onder andere als volgt uit: Pepre Watra Anjoemara of Pingo, Cassavebrood, Muunga, Awarra Okko, Kokonoto Aleysie met gebakken vis, Afingi en Kwasopok ( krabbensoep).

De Cookout wordt elke laatste vrijdag en zaterdag van de maand georganiseerd en is bedoeld om de markt meer bekendheid te geven en de marktkas te versterken, zodat de crafters bijvoorbeeld de onderhoud van hun market zelf ter hand kunnen nemen.

Bekijk hieronder hoe ze cassavebrood bakken:

Bekijk onderstaande post voor meer foto’s:

Bron: Bic Paramaribo NO

Foto’s Stuart Vrede
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.