Shaida, de stelende bankmedewerkster mag 3 jaar de bak in

…overtuigend bewijs dat de veroordeelde in april 2016 geldbedragen van SRD 135.000, Euro 65.000 en USD 65.000 van de bank heeft verduisterd….

Shaida J., ex-medewerkster van een bankinstelling, mag 3 jaar brommen. Kantonrechter Dinesh Sewrattan kwam dinsdag tot het wettig en overtuigend bewijs dat de veroordeelde in april 2016 geldbedragen van SRD 135.000, Euro 65.000 en USD 65.000 van de bank heeft verduisterd.
[quads id=1]
Volgens een bepaalde procedure zou de medewerkster het geld moeten hebben afgestaan. Ze ging niet storten en verkoos in een andere ruimte te gaan met haar tas. Middels beveiligingscamera’s is vastgelegd hoe de veroordeelde met een lege grote tas kwam en aan het einde van de dag met een gevulde zwaardere tas vertrok. De veroordeelde kwam in beeld toen het geld van het bankfiliaal gestort moest worden op het hoofdkantoor.
[quads id=1]
Nadat Shaida enkele dagen niet aan het werk verscheen, besloot haar chef samen met een andere medewerkster de geldtrommel open te maken. Tot hun schrik ontdekten zij dat de trommel haast leeg was. Shaida heeft vanaf het begin ontkend de strafbare handelingen te hebben gepleegd. De rechter had echter meer dan genoeg bewijs om haar te veroordelen.
Eerdere berichten:

Redactie: Shaida verdacht van verduistering 135.000 srd en 65.000 euro

FR
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.