Robbi Lachmising is vandaag 76 jaar geworden!

slm Suriname

…Hij spreekt van geluk dat hij op zo een markante leeftijd nog een bijdrage kan leveren aan de opbouw van Suriname. “Ik ben in staat het te doen. Daar ben ik de Heer dankbaar voor….

De felicitaties aan

Robbi Lachmising

Hij is de huidige directeur van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij. Inmiddels is Lachmising ruim 28 jaren verbonden aan het bedrijf. Lachmising viert vandaag zijn 76ste jaardag.
[quads id=1]
Hij spreekt van geluk dat hij op zo een markante leeftijd nog een bijdrage kan leveren aan de opbouw van Suriname. “Ik ben in staat het te doen. Daar ben ik de Heer dankbaar voor. Van deze dag had ik nooit gedroomd. Ik doe dit met alle plezier. Het contract van Lachmising zou begin juli 2017 verlopen.
[quads id=1]
Inmiddels heeft de aandeelhouder Lachmising zijn contract met 6 maanden verlengd. “Wat daarna zal gebeuren, weet ik niet, maar ik werk alsof ik nooit meer wegga bij de SLM”, aldus Lachmising.


Geschreven door Kavish Ganesh
DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.