Bekendmaking: SLM vertraagd. Vliegtuig vertrekt maandag

slm Suriname

…De twee vluchten (Amsterdam-Paramaribo en Paramaribo-Amsterdam) konden vrijdag niet worden uitgevoerd door een technisch probleem aan de Airbus A340…

Passagiers van de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij die vrijdag niet meer zijn vertrokken naar Nederland worden maandag vervoerd. Die garantie heeft de SLM zaterdagmiddag gegeven in een communiqué.
[quads id=1]
De twee vluchten (Amsterdam-Paramaribo en Paramaribo-Amsterdam) konden vrijdag niet worden uitgevoerd door een technisch probleem aan de Airbus A340, waarmee de Mid-Atlantische-route wordt onderhouden. Het bedrijf probeerde nog een machine te vinden om chartervluchten uit te voeren, maar haalde bakzeil omdat “grote delen van de wereld op dit moment midden in het vakantieseizoen zitten”.
[quads id=1]
Doordat het technische euvel inmiddels is verholpen, worden de vluchten van zaterdag en zondag normaal volgens schema uitgevoerd. De passagiers van vrijdag reizen nu maandag af met de Airbus.

Lees hier de bekendmaking van SLM:

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.