Anoniem: Die vrienden van mijn vrouw verpesten alles. Ze moeten weg!

…Ze heeft geen geld niets. Dat betekent toch dat ik zorg voor haar en die drie kinderen? Cynthia verdient bijna niets vergeleken met mij. Ik ken die vader van die kinderen…

Eigenlijk hoef ik jullie niet om advies te vragen en moet ik mijn vrouw gewoon dumpen. Want het leven gaat niet meer op deze manier. Ik ben door de week niet thuis. Zij geniet de hele week. Feestjes, pokoes en dan weer iets anders. Ik vertrouw haar gewoon niet. Alles van haar is met der vriendinnen.
[quads id=1]

Buiten de stad

Ik werk buiten de stad. Mijn kinderen zijn door de weeks altijd bij mijn moeder omdat Cynthia ook werkt en te druk is met haar vriendinnen.. Dat heeft ze goed geregeld. Ze heeft zelf geen kinderen we zorgen voor die van mij. Hun moeder is er niet. Die heeft een andere man en het contact is er niet echt. Maar ik zorg goed voor mijn kinderen. Mijn moeder en mijn zus helpen mij. Zij vinden dat Cynthia mij gebruikt en dat ze geen goede vrouw is.

Maar ik ben wel blij met haar. Ik voel me blij als ik bij haar ben. Ze kookt als een masterchef. We zijn niet getrouwd ze woont wel bij mij. De rest van de week zijn er altijd vriendinnen in huis. Ik had daar geen last van maar nu woont een vriendin van haar in ons huis omdat der man haar eruit heeft gezet omdat ze vreemd is gegaan. Met haar 3 kinderen. Ze heeft geen geld niets. Dat betekent toch dat ik zorg voor haar en die drie kinderen? Cynthia verdient bijna niets vergeleken met mij. Ik ken die vader van die kinderen. Hij is een nietsnut. Ik heb geen zin om voor zijn kinderen te zorgen.
[quads id=1]

Gemene man

Ik heb haar al gezegd dat ik het niet leuk vind, maar ze zegt dat ze bang is alleen in dat huis. We hebben 4 honden, wat voor bang? En omdat die honden nu vast zijn om die kinderen is het ook nog gevaarlijker want nu kunnen rovers in ons huis. Ik wil nu dat ze allemaal vertrekken. Mijn vrouw zegt me dat ik een gemene man ben en dat ze haar vriendin niet durft te zeggen dat ze weg moet. Daarom heb ik haar gezegd dat ze samen met haar weg moet gaan.

Mooi blakka vrouw

Mijn vrouw is een mooi blakka vrouw, eigenlijk wil ik niet dat ze gaat want ze is verder echt spang en ze geeft me geen hoofdpijn. Je weet toch.  Maar die vriendinnen van haar. Dan zie ik luiers, kleren allemaal troep. Zo onbeschoft. Ik blijf nu weekends ook bij mijn moeder. Mijn huis laat ik vrij voor ze, kan niet toch? Mijn zus zegt ze gaat alle sloten veranderen. Ze heeft bijna gevochten met Cynthia. Ik zit echt met een probleem want Cynthia boi. Mie lob ing. Hoe kan ik zorgen dat die vriendinnen van haar niet meer in mijn huis komen?

Mijn vriendin

Ik kan een huis voor ze huren in de stad laat ze daar wonen. Maar is niet mijn hoofdpijn, ik ben gek als ik dat doe maar ik wil ze weg uit mijn huis. Wat zouden jullie doen? Mijn zus zegt me dat ik jullie moet schrijven want als het aan haar ligt gooit ze Cynthia morgen op straat. Ze maakt geen grappen. Mijn zus is een heks.

Maar Cynthia is mijn vriendin, ik kan haar niet zomaar laten. Ze heeft me nooit slecht gehandeld.  Moet ik kiezen voor mijn vriendin of moet ik ze op straat zetten? Wat kan ik doen. Ik lees het wel terug. Bedankt. Petje

Gerelateerde verhalen:
[quads id=1]

Anoniem: Gedumpt door leugens van mijn vriendinnen – Paramaribo

Anoniem: Mijn man zijn zus is jaloers op onze relatie

 

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.