Video – Simon, van Nick en Simon, is vader geworden van een dochter

…Woensdagavond werd Kiki geboren. ,,Dat bizarre moment. Een onwaarschijnlijk, onwerkelijk, onbeschrijflijk moment waarop we ouders worden.”…

Simon Keizer (33) heeft een filmpje opgenomen voor zijn pasgeboren dochtertje Kiki. In de emotionele beelden is te zien hoe zijn Annemarie hem verrast met het blijde nieuws dat ze zwanger is, hoe hun Volendamse families reageren, tot het moment dat baby Keizer geboren wordt.
[quads id=1]
Negen maanden geleden kreeg Simon, die er nooit een geheim van heeft gemaakt een kinderwens te koesteren, een cadeautje van zijn vrouw in zijn handen gedrukt. Hij viel compleet stil toen hij door had dat hij eindelijk vader zou worden.

De zanger haalt vervolgens stralend de momenten aan dat het met beide families wordt gedeeld. Op 17 december mocht hij, tijdens een concert met zijn beste vriend Nick Schilder in een bomvolle Ahoy, het de hele wereld laten weten. Terugblikkend: ,,Dat was een fantastisch moment!”

Tijdens de zwangerschapsonderzoeken volgde telkens weer de opluchting. Simon: ,,We maakten sprongetjes toen bleek dat het helemaal gezond was.” Nu de baby er is, spreekt de populaire zanger vandaag van momenten die hij niet kan beschrijven. Woensdagavond werd Kiki geboren. ,,Dat bizarre moment. Een onwaarschijnlijk, onwerkelijk, onbeschrijflijk moment waarop we ouders worden.”
[quads id=1]
De nuchtere Volendammer gaf eerder aan vooral heel benieuwd naar zijn kindje te zijn en sprak niet van spanning. ,,Als je niet weet wat er staat te gebeuren, waarom zou je dan zenuwachtig zijn? Ik ben vooral heel erg benieuwd. Het is wel een beetje eng omdat een kind natuurlijk nieuw voor mij is.”

Annemarie kreeg een paar jaar geleden een miskraam toen ze zo’n zes weken zwanger was. Daarover schreef haar man vorig jaar in zijn biografie Ik & Simon: ,,Ik hoop dat het ons ooit gegeven is. De wens is er wel degelijk. Het gevoel ook. Maar als het ons in de toekomst niet gegeven is, kunnen we er ook mee leven.” Vader worden is voor Simon extra bijzonder omdat hij op 15-jarige leeftijd afscheid moest nemen van zijn vader Klaas. Hij heeft een twee jaar oudere zus, Carina. Zij heeft twee kinderen: Finn en Saar.

We maakten sprongetjes toen bleek dat het helemaal gezond was
[quads id=1]
Bekijk hier het emotionele filmpje:

Wisten jullie dat Nick & Simon ook in Suriname waren? Bekijk hier het filmpje daarvan:

Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.