Video – Man geeft vrouw 119 messteken nadat ze zegt dat ze transgender is – Amerika

Amerika ~ Een voormalige matroos bij de Amerikaanse Navy heeft een vrouw met 119 messteken om het leven gebracht. Nadat de twee omgang hadden gehad, vertelde de 25-jarige Dee Whigham dat ze als man was geboren.

[quads id=1]

Als man geboren in Amerika

Daarop sloegen de stoppen door bij de 21-jarige Dwanya Hickerson, die tot een celstraf van 40 jaar werd veroordeeld. De rechter in Jacksonville, Mississippi, kreeg te horen hoe Hickerson de vrouw in het aangezicht stak en haar keel open sneed in een hotelkamer. Daarna nam hij een douche en liet hij de vrouw voor dood achter.

[quads id=1]

Hij liet haar achter

De twee hadden elkaar ontmoet op een datingsite en hadden al twee maanden met elkaar gechat toen ze in juli vorig jaar besloten elkaar te ontmoeten in de thuisstad van Hickerson.

Whigham, een verpleegster, pikte Hickerson op aan de luchtmachtbasis waar hij een opleiding tot weerman volgde. De twee reden samen naar haar hotel.

[quads id=1]

Naar een hotel

Op de bewakingsbeelden is te zien hoe ze daar om halfnegen ’s avonds aankomen en Hickerson 23 minuten later weer vertrekt. Om kwart voor tien vonden vriendinnen van de vrouw haar levenloze lichaam. Een instructeur van de luchtmacht herkende Hickerson in een politieoproep rond de moord en gaf de man aan.

Hickerson verklaarde aan de politie dat hij en Whigham omgang hadden op haar hotelkamer, waarna ze hem vertelde dat ze transgender was. “Ik sloeg door”, verklaarde Whigham, die stelt dat hij zich niet veel meer herinnert van wat daarna gebeurde.

De man pleitte schuldig aan moord en werd tot veertig jaar cel veroordeeld, zonder kans op vervroegde vrijlating. Daarnaast moet hij 15 jaar zitten wegens diefstal omdat hij de handtas en de gsm van Whigham stal.
[quads id=1]

Bekijk hier de video:

Bron: hln.be
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.