Kenny B opende vandaag zijn eigen mini museum in Nederland

…Het MUSEUM VAN Kenny B neemt je mee op een muzikale rondreis en toont objecten die Kenny B doen denken aan zijn Surinaamse roots….

Kenny B opende vandaag zijn mini museum op station Arnhem (perron 10/11).  Na het MUSEUM VAN Floortje op Leiden Centraal, is het MUSEUM VAN Kenny B de 2de in een reeks van in totaal 5 mini musea.
[quads id=1]
Het MUSEUM VAN Kenny B neemt je mee op een muzikale rondreis en toont objecten die Kenny B doen denken aan zijn Surinaamse roots. Het MUSEUM VAN Kenny B is te zien t/m 20 augustus 2017. Voor meer informatie over dit project, ga naar www.museumvan.nl
[quads id=1]
Bekijk hier de video:

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.