De herinneringen aan mijn moeder, Joan Holband

…was ze niet altijd even makkelijk maar ook niet altijd moeilijk maar een ieder heeft zijn eigen ervaring met mijn moeder. Een ieder heeft zijn of haar kanten zou ze dan zeggen. Niet een ieder is perfect. …

Over mijn moeder Joan Holband, mijn rechter vleugel!

Niet te begrijpen uit de grond van mijn hart kan ik niet geloven dat zij mij heeft verlaten zij heeft gevochten voor een leven die haar veel kracht en energie heeft gekost en met haar eigen kracht en doorzettingsvermogen 💪& hoop door het leven is gegaan en die me een heel mooi leven als zoon heeft kunnen geven.

De momenten waar ik met haar als zoon er tegen aan ben gegaan en samen alles op alles hebben gezet met me eigen ogen heb kunnen in het dagelijks leven van mijn moeder moeten zien & beseffen wat mijn moeder door heeft moeten staan en als een echte sterke pittige schoonheid en als sterrenbeeld stier heeft gevochten voor een betere leven.

Met 💔pijn en 😭tranen laat ik een ieder weten dat ik, als zoon, me moeder voor altijd kwijt ben en niet kan geloven dat het echt zo is. Mijn moeder schoonheid tevens mijn rechterlong /vleugel zoals zij mijn haar parel noemde

Joan Marlene Holband

Ik hou van u mijn mama!

mama mama mama,

Waarom heeft u mij verlaten nu bent u er niet meer om mij toch af en toe een draai om me oor te geven 💞zonder na te denken zal ik u beloven 🛐dat wat niet is gelukt ik de wensen en doelen zal behalen zodat u vanuit boven kan zien dat het ons toch uiteindelijk is gelukt met de wil en kracht van u daar boven en de Heer.

Mama oh mama shit man dit is het einde 🔓van mijn missie met u die we wouden behalen mama het spijt me dat ik niks voor u kon doen. Ik heb u niet meer als mijn rechter vleugel maar bedankt de Heer voor zijn kracht en voor de dagen die hij met u heeft mogen bewandelen en heeft mogen zijn en u nu naar het einde zal brengen en u daar zal rusten en opnieuw een bloeiend leven zal hebben en ik uw naam altijd zal roepen en weten dat u met mij bent.

Mijn hart ❤bij u ligt met het sleutel 🔐en ik u zal zien in mijn volgende leven kapot😭 kapt kapot !!!! Slapen zonder u weten dat mocht de zon op komen dat ik u niet kan spreken niet kan zien niet zeggen dat ik van u hou ondanks we onze dingen hadden mama toch mijn ❤die is nu verdeeld en gebroken 💔schat en de ene kant van mijn hart zal ik voor altijd met u delen daar 🌫boven

Ik hou van u mijn liefste, Joan Marlene Holband mijn enigste echte moeder

Namens haar zoon wil ik een ieder bedanken die er voor haar was en heeft bij gestaan in de moeilijke dagen die me moeder door heeft moeten brengen en heeft moeten vechten. Zoals de meeste mijn moeder kennen, tenminste wat ik weet, was ze niet altijd even makkelijk maar ook niet altijd moeilijk maar een ieder heeft zijn eigen ervaring met mijn moeder. Een ieder heeft zijn of haar kanten zou ze dan zeggen. Niet een ieder is perfect. Maar namens zoon bedank ik een ieder voor jullie steun en kracht !!

God leeft en hij is groot de enige echte machtige vader die hemel en aarde gemaakt heeft die over all onze mensen waken zal en waakt en de zieke & armen de kracht geven om te vechten en hoop te behouden. God zegt maak vrienden. En eet en drink met elkaar uit vreugde en geloof in Hem en het goeie zal een ieder die goed doet tegemoet komen bedankt !!!

Voor een ieder een gezegende mooie dag.

Informatie omtrent de uitvaart wordt nader bekend gemaakt

~Calvin~


[quads id=1]
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.
[quads id=1]