18-jarige dame doet aangifte tegen Lorenzo vanwege verspreiding naaktfoto’s

…Ze hadden een relatie van elf maanden Vanwege de veelvuldige mishandelingen en bedreigingen, bracht ze een eind aan de relatie. Lorenzo kon zich niet neerleggen …

De politie van Latour heeft op maandag 24 juli de 34-jarige Lorenzo V. aangehouden.
[quads id=1]
Een 18-jarige jonge dame deed op 27 mei aangifte tegen hem. Zij verklaarde dat Lorenzo naakte foto’s van haar verspreidde. Ze hadden een relatie van elf maanden Vanwege de veelvuldige mishandelingen en bedreigingen, bracht ze een eind aan de relatie. Lorenzo kon zich niet neerleggen bij haar besluit en fotografeerde haar naakt toen ze sliep. Hij ging er toen over deze te verspreiden. Ondanks zij aangifte tegen hem heeft gedaan, bleef hij haar bedreigen.

Lorenzo begaf zich op 24 juli uit eigen beweging naar het politiebureau, waar hij gelijk is aangehouden. Hij ontkent het strafbaar feit te hebben gepleegd.

Voorbeeldfoto van Google

Zijn mobiele telefoontoestel is in beslag genomen. In dit toestel zijn er enkele naakte foto’s van de jonge dame aangetroffen.
[quads id=1]
Hangende het verdere onderzoek is Lorenzo na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.