Voedselpakketten gewoon te koop vanaf SRD60

…Dankzij de ‘Mofo taki’ waarbij de ene persoon het van een ander hoort kan je zo bij iemand terecht en met vertoning van een identiteitskaart zonder enige problemen zo een pakket ‘regelen’….

‘Voedselpakketten nu al voor een ieder beschikbaar’. Terwijl de regering in alle talen zwijgt over de herkomst van de zogenaamde sociale pakketten die buiten het zicht van het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (Sozavo) worden verkocht, blijkt dat de verkoop van deze ‘voedselpakketten’ ongehinderd doorgaat.
[quads id=1]
Dagblad Suriname wist voor een bedrag van SRD 90 de hand te leggen op één van deze pakketten. De pakketten zijn overigens bij verschillende personen te vinden. Dankzij de ‘Mofo taki’ waarbij de ene persoon het van een ander hoort kan je zo bij iemand terecht en met vertoning van een identiteitskaart zonder enige problemen zo een pakket ‘regelen’. Deze pakketten worden vervolgens voor SRD 60 of SRD 90 aangeboden. Anderen verkopen de pakketten zelf voor SRD 100.
[quads id=1]
Het is niet duidelijk wie precies achter deze pakketten staat.
Het voedselpakket bevat ruim 14 artikelen, te weten 1 pak kip van 4,5kg, uien, knoflook, aardappel, blom, 1 blik tomaten sardien, 1 fles spijsolie, gele pesi, thee, 1 zak rijst, 1 blik bruine bonen, suiker, zout en toiletpapier.

Voorbeeldfoto

De waarde van besproken pakket bedraagt ongeveer SRD 190.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.