Video – Persoon doodgestoken in metro in de Bijlmer

…Achterin de metro zou een man plotseling zijn opgestaan en met een mes zijn gaan zwaaien. De reizigers zijn naar voren gerend en toen de metro stopte…

Persoon doodgestoken in metro in Amsterdam-Zuidoost. In een metro in Amsterdam-Zuidoost is vanavond rond 18.00 uur een persoon doodgestoken. De steekpartij had plaats ter hoogte van halte Venserpolder bij de Dalsteindreef. Het slachtoffer werd nog gereanimeerd, maar dat mocht niet baten.

De persoon is na de steekpartij nog naar het ziekenhuis afgevoerd, waar hij aan zijn verwondingen overleed.

Direct na het steekincident is er een verdachte aangehouden op het perron. De politie heeft het metrostation afgezet en de recherche doet onderzoek.

Volgens een ooggetuige begon een man die in de metro zat wild om zich heen te steken. Een andere ooggetuige zei dat het niet om een gerichte actie leek te gaan. Achterin de metro zou een man plotseling zijn opgestaan en met een mes zijn gaan zwaaien. De reizigers zijn naar voren gerend en toen de metro stopte bij station Venserpolder naar buiten gerend. Het slachtoffer leek volgens medepassagiers al niet meer te redden toen de reanimatie, uitgevoerd door twee vrouwen ter plekke, begon.

De politie kan vooralsnog geen informatie verstrekken over de identiteit van het slachtoffer, zij zullen eerst de familie in kennis stellen.

Het GVB meldt dat metro 53 voorlopig niet stopt op station Venserpolder.
Bekijk hier de video erover:

Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.