Home Redactie

Neef schiet vakantieganger dood

…Het afgevuurde schot raakte het slachtoffer in zijn geslachtsdeel. Als gevolg van de opgelopen schotverwonding liet het slachtoffer het leven….

Neef schiet vakantieganger neer. De politie van Houttuin kreeg woensdagavond melding over een schietpartij aan de Tout Lui Fautweg.


Uit het politioneel onderzoek blijkt ook dat het slachtoffer, dat in Suriname op vakantie was, bij een broer logeerde. De verdachte Anand, een neef van het slachtoffer, is ook thuis bij de mensen geweest.

Op een gegeven moment is er een woordenwisseling ontstaan tussen de verdachte en het slachtoffer, waarbij de verdachte een schot met zijn vuurwapen heeft gelost.


Het afgevuurde schot raakte het slachtoffer in zijn geslachtsdeel. Als gevolg van de opgelopen schotverwonding liet het slachtoffer het leven.

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.