Man overleden na vechtpartij

…Op een gegeven moment is er een woordenwisseling ontstaan tussen de verdachte en het slachtoffer, waarbij het slachtoffer naar zeggen van omstanders een mes tevoorschijn haalde…

Man overleden na vechtpartij te Boskamp. Een man is woensdagmiddag om het leven is gekomen. De politie van Calcutta ontving een melding van een vechtpartij te Boskamp.
[quads id=1]
Uit het politioneel onderzoek blijkt dat het latere slachtoffer onder invloed van alcohol verkeerde. Op een gegeven moment is er een woordenwisseling ontstaan tussen de verdachte en het slachtoffer, waarbij het slachtoffer naar zeggen van omstanders een mes tevoorschijn haalde. Hij is toen gewapend met het mes de verdachte achterna gegaan. De verdachte heeft in de directe omgeving een schop aangetroffen en heeft ter verdediging daarmee een slag ter hoogte van de halsstreek van het slachtoffer toegebracht.
[quads id=1]

Na de slag viel het slachtoffer neer.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.