Twee meisjes van 8 en 13 jaar en een jongen vermist (Nederland)

…Hun moeder is volgens de politie een aantal dagen voor de verdwijning uit het ouderlijk gezag geplaatst. In eerste instantie werd gedacht dat de kinderen daarom terug waren gekeerd naar het huis van hun moeder…

Drie kinderen vermist na weglopen bij uitje in Zandvoort. De politie zoekt sinds afgelopen dinsdag naar drie vermiste kinderen. Twee zusjes van 8 en 13 jaar en hun broertje van 10 waren met een stichting een dagje uit in Zandvoort, maar verdwenen aan het begin van de avond. De kinderen zijn nog altijd niet teruggevonden.
[quads id=1]
De kinderen verdwenen dinsdag rond 19.00 uur van een vakantiepark aan de Vondellaan. Hun moeder is volgens de politie een aantal dagen voor de verdwijning uit het ouderlijk gezag geplaatst. In eerste instantie werd gedacht dat de kinderen daarom terug waren gekeerd naar het huis van hun moeder, maar daar werd het drietal niet aangetroffen.
[quads id=1]
De politie heeft aangegeven nu ‘in een andere richting’ te zoeken, maar kan er in het kader van het onderzoek niet veel meer over zeggen. ,,We hebben in ieder geval niet het idee dat de kinderen gevaar lopen, of dat er sprake is van een misdrijf”, aldus een woordvoerder van de politie.

voorbeeldfoto

Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.