49-jarige Radjkapoer Nanpersad doodgeschoten door eigen neef

politie Paramaribo

…levenloos lichaam van Radjkapoer op het balkon van een woning aangetroffen. Onderzoek wees uit dat Radjkapoer die met vakantie is, met andere familieleden op het balkon zat….

De 49-jarige Radjkapoer Nanpersad is in de avond van woensdag 26 juli door zijn neef Anandkoemar N. (49) doodgeschoten.
[quads id=1]
De politie van het ressort Houttuin deed na de telefonische melding van het schietincident met dodelijk afloop de plek aan voor onderzoek.

Daar aangekomen is het levenloos lichaam van Radjkapoer op het balkon van een woning aangetroffen. Onderzoek wees uit dat Radjkapoer die met vakantie is, met andere familieleden op het balkon zat. Op een bepaald moment kwam Anandkoemar aangelopen met een jachtgeweer en schoot zonder enige redenen op zijn neef. Radjkapoer werd geraakt in zijn onderbuik en overleed ter plekke. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.
[quads id=1]
De schutter is op zijn woonadres aangehouden. Het jachtgeweer is in beslag genomen. Anandkoemar is ter voorgeleiding overgebracht naar het politie bureau. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is de schutter in verzekering gesteld en het ontzielde lichaam van Radjkapoer is voor obductie in beslag genomen.

Hij zou op donderdag 27 juli vertrekken naar Nederland. De politie van Houttuin doet onderzoek naar het motief van het gepleegde misdrijf.

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.