Video – First lady ontvangt kinderen uit Marowijne tijdens stad-excursie

…De groep bestaat uit 42 leerlingen van leerjaar vier tot acht. De school telt 84 kinderen. De excursie is voor het tweede opeenvolgende schooljaar georganiseerd en is mogelijk gemaakt door het ministerie van Defensie,…

Leerlingen van de Openbare School Bigiston uit Marowijne zijn vanaf dinsdag in Paramaribo op excursie. De kinderen en hun begeleiders gaan vrijdag terug naar hun district. Volgens onderhoofd Winette Latte is de educatieve tocht bedoeld om de leerlingen plaatsen in Paramaribo te laten zien, waarover ze in boeken lezen.
[quads id=1]
De groep werd dinsdag ontvangen door First Lady Ingrid Bouterse-Waldring. Daarna bezocht ze staatszender STVS. Woensdag waren leerlingen en leerkrachten bij vliegmaatschappij Gum Air en werd ook een wandeling gemaakt door de binnenstad, waarbij de Kwakoe- en Centrale Markt en warenhuis Lucky Store zijn bezocht. In de avonduren zijn de kinderen in TBL Cinemas.
[quads id=1]
De groep is dinsdagochtend met een boot vertrokken vanuit Bigiston naar Albina, waarna leerkrachten en leerlingen met de bus zijn vervoerd naar de Memre Boeke Kazerne, waar ze verblijven. Onderwijzeres Jennifer Bel van leerjaar acht spreekt van een “leuke, maar hectische” trip. “Maar zolang de kinderen genieten zijn we blij. We worden goed verzorgd door de militairen.”

Juf Jennifer Bel met de leerlingen in de boot onderweg naar Albina
Lees meer: OS Bigiston op excursie in Paramaribo –

De groep bestaat uit 42 leerlingen van leerjaar vier tot acht. De school telt 84 kinderen. De excursie is voor het tweede opeenvolgende schooljaar georganiseerd en is mogelijk gemaakt door het ministerie van Defensie, dat zorgt voor verblijf en transport te water en land.
Bekijk hier de video erover:

Foto en Video: Facebook Juffrouw Bel

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.