Video -9 jarige Zoon Patrick Kluivert tekent kledingcontract bij Nike

...Shane Kluivert is voornamelijk bekend van social media. Zo heeft hij een eigen kookkanaal op Youtube en meer dan 120.000 volgers op Instagram.

Zijn moeder is de bekende styliste Rosanna Lima, die sinds 2008 getrouwd is met Patrick Kluivert….


Shane Kluivert, de 9-jarige zoon van Patrick Kluivert, heeft woensdag een contract voor vijf jaar getekend bij Nike.


Volgens de Telegraaf wordt de jeugdspeler van de Franse voetbalclub Paris Saint-Germain de jongste Europese sporter ooit met een kledingcontract.

Het sportmerk bestempelt Kluivert als een “jonge atleet”. Hij speelt sinds 2016 in de jeugd van PSG, waar zijn vader tot vorige maand technisch directeur was.

“Erg trots op mijn eerste contract met Nike”, schrijft Shane Kluivert op Instagram. Zijn vader laat weten dat hij ook erg trots is op zijn jongste zoon.


Shane Kluivert is voornamelijk bekend van social media. Zo heeft hij een eigen kookkanaal op Youtube en meer dan 120.000 volgers op Instagram. Zijn moeder is de bekende styliste Rosanna Lima, die sinds 2008 getrouwd is met Patrick Kluivert.

Justin Kluivert
De 41-jarige Patrick Kluivert, die onder meer bij Ajax en FC Barcelona speelde, heeft nog een zoon die bij Nike onder contract staat. In 2014 werd de toen 15-jarige Justin Kluivert gecontracteerd door het Amerikaanse sportmerk. De halfbroer van Shane speelde toen in de jeugdopleiding van Ajax.

Begin dit jaar debuteerde de nu 18-jarige Justin Kluivert in de hoofdmacht van de Amsterdamse club.

Bekijk hier 1 van zijn kook video’s:

Door: NU.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.