Video – 41-jarige man doodgeschoten in Rotterdam

…Hulpverleners vonden daar de gewonde man die overgebracht werd naar het ziekenhuis. Daar overleed het slachtoffer niet veel later….

Een 41-jarige Barendrechter is woensdagochtend neergeschoten op de Langenhorst in Rotterdam. Zorg van hulpdiensten mocht niet meer baten.

De politie begint een groot onderzoek naar de gewelddadige dood van een 41-jarige man uit Barendrecht. Woensdagochtend rond 00.05 uur kreeg de politie een melding dat er een zwaargewonde man zat in een auto aan de Langenhorst in Rotterdam. Hulpverleners vonden daar de gewonde man die overgebracht werd naar het ziekenhuis. Daar overleed het slachtoffer niet veel later.

Op de Langenhorst begon direct een groot onderzoek. Met die bevindingen gaat het woensdagochtend begonnen Team Grootschalig Onderzoek verder.

De politie zoekt getuigen die iets gezien hebben of weten van het incident. Zij kunnen bellen naar 0900-8844 of gebruik maken van het tipformulier op deze site. Anoniem melden kan ook op 0800-7000 of digitaal via www.meldmisdaadanoniem.nl. Ook extra camerabeelden vanuit de omgeving zijn welkom.
Bekijk hier de video omtrent het schiet incident:
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.