Man neergestoken tijdens laffe beroving aan de Dr. Sophie Redmondstraat

politie Paramaribo

…Hij werd daarop in zijn rug gestoken met een scherp voorwerp, waarna de mannen zich uit de voeten maakten met een onbekend geldbedrag. …

Een man van Vietnamese komaf heeft dinsdagavond rond acht uur een steekwond in zijn rug opgelopen tijdens een straatberoving aan de Dr. Sophie Redmondstraat ter hoogte van de Chinese Vereniging. De man, die hevig bloedde, werd in allerijl per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.
[quads id=1]
De redactie verneemt dat de man die te voet was vermoedelijk door twee onbekende mannen is opgewacht aan de Dr. Sophie Redmondstraat. Het slachtoffer werd aangevallen, maar verzette zich. Hij werd daarop in zijn rug gestoken met een scherp voorwerp, waarna de mannen zich uit de voeten maakten met een onbekend geldbedrag. Vernomen is dat een van de daders in een gereedstaand voertuig wegreed, terwijl de andere man te voet vluchtte.
[quads id=1]
Het slachtoffer zeeg neer op de kruising van de Maagden- en Dr. Sophie Redmondstraat. Omstanders schakelden de politie in.

Over de toestand van het slachtoffer is weinig bekend. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. In de directe omgeving heeft de politie wel het scherpe voorwerp aangetroffen waarmee de man is verwond.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.