3 jaar cel voor vader die zijn drie-jarige dochter misbruikt

zus Paramaribo

…s Avonds huilde het kind over pijn aan haar geslachtsdeel. De moeder bracht haar twee dagen later naar de dokter, die seksueel misbruik constateerde. …

Ricardo T. is dinsdag door kantonrechter Dinesh Sewratan veroordeeld tot drie jaar cel voor intiem misbruik van zijn toen driejarige dochtertje. De straf is gelijk aan de eis van officier van justitie Rayshree Koendan. De rechter rekent de dader het misbruik extra aan, omdat van een vader wordt verwacht dat hij zijn kind beschermt.
[quads id=1]
Sewratan stelde vast dat het slachtoffer getraumatiseerd en angstig is. Bij de politie heeft het meisje op drie verschillende momenten verklaard dat haar vader de dader is. De rechter twijfelt niet aan haar verklaringen. Ook een broer van haar vader heeft hem als dader aangewezen. Toch blijft de dader ontkennen; hij heeft nooit verontschuldigingen aangeboden voor zijn laffe daad. Dat betreurt de kantonrechter.
[quads id=1]
De moeder vertelde dat Ricardo T. het meisje en haar broer op 30 juni 2016 had opgehaald, om hen vier uren later terug te brengen. ’s Avonds huilde het kind over pijn aan haar geslachtsdeel. De moeder bracht haar twee dagen later naar de dokter, die seksueel misbruik constateerde. De moeder zegt dat het kind bang is. Ze gaat intussen naar school, maar durft zich niet uit te kleden als haar moeder er niet bij is.

Door het vergrijp van de kostwinner verkeert het gezin nu in een financieel moeilijke positie.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.