Wil je ook werken voor Easyjet? Ze zoeken 1200 nieuwe stewardessen

EasyJet is op zoek naar meer dan 1200 nieuwe stewards en stewardessen. Het gaat om de grootste wervingsronde voor cabinepersoneel in het 21-jarige bestaan van de luchtvaartmaatschappij.
[quads id=1]
De Britse prijsvechter heeft in zijn vloot van dik 270 vliegtuigen al ruim 6900 cabinekrachten rondlopen, maar er zijn veel meer nodig. De plekken komen vrij op alle 28 Europese bases, waaronder Schiphol. Eerder dit jaar kondigde easyJet ook al de werving van 450 nieuwe piloten aan.

EasyJet maakte afgelopen kwartaal een sterke groei door, zo kwam vorige week al naar buiten. Het aantal reizigers steeg op jaarbasis met bijna 11 procent naar 22,3 miljoen, terwijl het stoelaanbod een kleine 10 procent hoger lag. Wel waarschuwde de maatschappij net als enkele branchegenoten voor lagere ticketprijzen later dit jaar.

Volgens een rapport van vliegtuigmaker Boeing zal er de komende jaren een aanzienlijke vraag zijn naar personeel in de luchtvaartsector. Vooral de roep om piloten en technici is groot, maar ook cabinepersoneel zal veelvuldig nodig zijn.
[quads id=1]
In de komende twintig jaar zal de vraag naar piloten en technici in de commerciële luchtvaart wereldwijd toenemen tot meer dan 1,2 miljoen. De grootste vraag naar personeel zal in Azië zijn.

EasyJet bereidde zich eerder al vroeg voor op de Brexit, onder meer door het hoofdkantoor in Wenen te plaatsen.

Wil je ook solliciteren bij Easyjet? Klik dan hier voor meer informatie.
Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.