Toerist beroofd van halsketting en SRD 1500

Juwelier Suriname

...Hij rukte de halsketting die een waarde had van SRD 16.750 weg en nam de portemonnee uit de broekzak weg. De benadeelde had SRD 1500, een identiteitskaart en een bankpas in zijn portemonnee….

Een 54-jarige autobestuurder is vrijdag beroofd. Hij reed over Braamshoopweg en stopte dichtbij de Indira Gandhiweg met zijn voertuig toen hij een geluid hoorde.
[quads id=1]
Toen hij uitstapte om een kijkje te nemen, stopte een bromfietser met zijn duorijder bij hem. De duorijder stapte af van de bromfiets en hield een mes gedrukt tegen het lichaam van de automobilist. Hij rukte de halsketting die een waarde had van SRD 16.750 weg en nam de portemonnee uit de broekzak weg. De benadeelde had SRD 1500, een identiteitskaart en een bankpas in zijn portemonnee.
[quads id=1]
Hij is een toerist die geen letsel opliep. Volgens hem zijn de daders na de beroving in de richting van De Nieuwe Grond gereden. De bromfietser had een zwarte trui en een lange broek aan en de duorijder een driekwart broek. De politie is bezig met het onderzoek
Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.