Man heeft 148 kinderen bij 24 vrouwen (buitenland)

…één vader en meerdere vrouwen, waarin de dochters worden opgevoed in de overtuiging dat het Gods wil is dat zij hun vaders en toekomstige echtgenoten gehoorzamen….

Een Canadese rechtbank heeft twee sekteleiders die zich hadden afgescheiden van de Mormoonse kerk, veroordeeld voor polygamie. De autoriteiten probeerden Winston Blackmore en James Oler al jaren veroordeeld te krijgen, maar dat was lastig omdat hun daden onder de vrijheid van godsdienst vielen.
[quads id=1]
James Oler zou vijf vrouwen hebben en een onbekend aantal kinderen. Beide mannen komen uit gezinnen met één vader en meerdere vrouwen, waarin de dochters worden opgevoed in de overtuiging dat het Gods wil is dat zij hun vaders en toekomstige echtgenoten gehoorzamen.
[quads id=1]
In 2011 oordeelde het hooggerechtshof echter dat de wetten die polygamie verbieden, belangrijker waren dan religieuze vrijheid. De 61-jarige voormalige bisschop Blackmore was tussen 1990 en 2014 met 24 vrouwen getrouwd en zou 148 kinderen hebben. De 53-jarige Oler zou tussen 1993 en 2009 met vijf vrouwen een huwelijkse relatie hebben gehad. Onduidelijk is hoeveel kinderen hij heeft.

Winston Blackmore met zes van zijn dochters en enkele kleinkinderen

Een van de getuigen in de zaak is een zus van Oler, die op 18-jarige leeftijd tot een huwelijk werd gedwongen met Winston Blackmore. Zij verliet hem na zeven kinderen en 27 jaar huwelijk.
Bekijk hier de video erover:

Bron: HLNBe
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.