Video – Kickbokser Remy Bonjasky neemt het op tegen Melvin Manhoef.

…”Melvin is een sterke vechter, tegen zo’n tegenstander wil ik altijd wel vechten”, zegt Bonjasky, die sinds 2014 geen wedstrijden meer gevochten heeft. “Ik wil het publiek iets moois laten zien…

Kickbokser Remy Bonjasky maakt op zondag 29 oktober zijn comeback in de ring. De drievoudig winnaar van de K-1 World Grand Prix neemt het bij de World Fighting League (WFL) in Almere op tegen Melvin Manhoef.
Terwijl het gevecht voor Bonjasky zijn rentree betekent, zal Manhoef die avond afscheid als kickbokser nemen in Almere.
[quads id=1]
Meervoudig wereldkampioen Bonjasky liep al enige tijd rond met plannen voor een comeback, maar de 41-jarige ‘Flying Gentleman’ wachtte nog op de juiste aanbieding. Met het geplande afscheid van Manhoef, die voorzitter is van de World Fighting League en van wie hij eerder drie keer wist te winnen, is dat moment er gekomen.

“Melvin is een sterke vechter, tegen zo’n tegenstander wil ik altijd wel vechten”, zegt Bonjasky, die sinds 2014 geen wedstrijden meer gevochten heeft. “Ik wil het publiek iets moois laten zien. De afgelopen jaren zijn ze niet echt verwend geweest.”
[quads id=1]
Bonjasky liet vorig jaar doorschemeren het te willen opnemen tegen wereldkampioen Rico Verhoeven, maar plannen voor dat duel zijn nog niet concreet geworden. “Rico? Daar wil ik het niet over hebben”, reageert Bonjasky. “Dat is een vechter van een andere orde. In de toekomst zien we wel hoe het gaat lopen. Eerst wil ik tegen Melvin vechten.”
Bekijk hier de video erover:

Bron: Nu.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.