36-jarige hoort strafeis van 6 jaar voor misbruik 11-jarig nichtje

ziekenhuis Paramaribo

…haar borsten betastte. Hij pleegde ook meerdere keren intieme handelingen met haar. Volgens de vervolgingsambtenaar…

Jilton S (36) hoorde vrijdag zes jaar celstraf tegen zich eisen voor het intiem misbruiken van zijn elfjarige nichtje. De officier van justitie gaf aan dat de moeder van het kind aangifte deed nadat het misbruik aan het licht kwam.
[quads id=1]
Het slachtoffer verklaarde dat de verdachte haar borsten betastte. Hij pleegde ook meerdere keren seksuele handelingen met haar. Volgens de vervolgingsambtenaar blijft de verdachte echter ontkennen. Ook bij een confrontatie tussen Jilton S en het meisje wees zij hem als de dader aan.
[quads id=1]
De officier vindt dat het meisje een consistente verklaring aflegde dat de man haar seksueel misbruikte. Volgens haar is het slachtoffer duidelijk getraumatiseerd. Op 4 augustus houdt raadsman Raoul Lobo zijn pleidooi.

Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.