Unleaded met 31 cent omhoog (GOw2)

brandstof Suriname

…Bij GOw2 is een liter unleaded van SRD 5,74 met 31 centen verhoogd naar SRD 6,05. De oliemaatschappijen geven afzonderlijk door aan het ministerie van Handel, Industrie…

De brandstofprijzen zijn wederom verhoogd. Bij oliemaatschappij SOL en Roy Boedhoe Enterprises is een liter diesel van SRD 5,02 met 3 centen gestegen naar SRD 5,05.
[quads id=1]
Een liter unleaded blijft hier voorlopig nog op SRD 6,05. Bij GOw2 is een liter unleaded van SRD 5,74 met 31 centen verhoogd naar SRD 6,05. De oliemaatschappijen geven afzonderlijk door aan het ministerie van Handel, Industrie en Toerisme waar ze de olie gekocht hebben en tegen welke prijs.
[quads id=1]
De government take is een vast bedrag van SRD 1,30 voor gasoline en SRD 0,70 voor diesel. De winstmarge van de oliemaatschappijen wordt bij de government take opgeteld.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.