Reactie van Robin Kensenhuis op de beschuldigingen

Kensenhuis Paramaribo

…En niet te vergeten dat je jonge jongens in Suriname voorstelt drug te gaan slikken en naar Nederland te laten vliegen deze bewijzen heb ik ook en de mensen gaan voor je na de politie gaan. Je moet weten wat je allemaal op de app zet🤔..

Robin Kensenhuis plaatste op zondag 23 juli 2017 het volgende bericht op Facebook,
[quads id=1]

En ja ik ben helemaal wakker geworden mensen dit staat even los van alles maar ik weet waar alle negatieve info over mij in persoon en over het bedrijf komt van deze heer op de foto.

Ik weet niet wat ik je heb misdaan? Maar heb je indienst genomen omdat je me in de politiek wilde interesseerde je kwam via 21+ binnen heb je gevoed gekleed ervoor gezorgd dat je kind uit een mishandeld milieu weer in je huis kon nemen en noem maar op ik heb je nooit wat misdaan.
Maar omdat mijn personeel erachter kwam dat je niet correct was hebben ze je weg gestuurd en wat doe je gaat klanten benaderen app groepen maken allemaal leugens vertellen en noem maar op de dreupel die nu de emmer doet overlopen is dat je mijn kinderen en vrouw ook mee hebt genomen in deze rotzooi van je zeg alle mensen die je opstookt wat je hele meerwaarde hiervan is en dat je meer kapot denkt te maken dan dat je al hebt gedaan. Maar vergeet 1-ding niet eerlijkheid en oprechtheid duurt het langste ik kan het zeggen onderneem al 3-jaren in Suriname met alle horders en tegenslagen bij elkaar opgeteld ben ik nog steeds niet kapot ik leef nog steeds en jij maakt mij nog sterker dan ooit weet je waarom omdat mijn meandoel in Suriname was brengen van ontwikkeling nu komt corruptie Erook bij kijken ik weet niet voor wie je werkt of wie je heeft gestuurd om dit allemaal tegen te laten werken maar 1-ding is duidelijk je doet het niet voor jezelf 2019 is snel 2020 komt eraan maar opeens komen al me gronden en projecten onderdruk😉
Mensen wat erover mij wordt gezegd die er naar willen luisteren maak jullie eigen keuze maar wie me tegen gaat houden mag het proberen maar ontwikkeling en corupptie in het land zijn feiten die echt een de dagelijkse kost zijn in ons land en wat op alle manieren wordt tegengewerkt als je dat wilt brengen of er tegen in gaat. Maar het gaat stoppen het is onvermijdelijk het maakt niet uit hou hard je er tegen wilt vechten ben ik er niet meer staat iemand anders op we hebben geen eeuwig leven maar wat ik wel weet is dat ik wat van het leven probeer te maken! Fouten maken we allemaal maar trek er leering uit ik ben al ondernemer sinds ik het leger uit ben gegaan en ja ik ben wel is fiat gegaan maar daar moet je lering uithalen zodat het nog eens eenkeer gebeurt!
En wat je ook gaat proberen of te bewerkstellen het gaat niet lukken het bedrijf kan niet fiat gaan omdat het geen schulden heeft op zijn gronden waar het op werkt dus geen bank die zijn geld komt halen op de gronden. En alle overeenkomsten en vooral op para zijn in het belang van de klanten opgemaakt niet voor bedrijf of plantage bestuur dit zijn dingen die ik al voorzag want kijk wat er nu gebeurt ik para!! Nogmaals elke klant met een perceel kaart en pachtovereenkomst jullie kunnen altijd na de politie als iemand jullie lastig valt!! Jullie stukken zijn gedekt per rechten!!
Ik kan nog genoeg vertellen maar doe wat je moet doen mijn naam voor jou heb ik opgezocht zie link: https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Bakroe

Opgemaakt door de enige echte Robin Kensenhuis die je zo alles misgunt omdat je het zelf niet kan dat is blacka mang onder elkaar maar niet alle blackamangs zijn zo laten we ophouden met deze praktijken als blackamangs tegen elkaar maar voor vriend is het echt te laat man is onherstelbaar
En niet te vergeten dat je jonge jongens in Suriname voorstelt drug te gaan slikken en naar Nederland te laten vliegen deze bewijzen heb ik ook en de mensen gaan voor je na de politie gaan. Je moet weten wat je allemaal op de app zet🤔

Foto uit DWT

De reactie van dhr Kensenhuis slaat oa op dit bericht:

[quads id=1]
Lees hier het originele bericht:

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.