37 jarige Inderdjitsing R. probeerde Chinese tayer met Coke te versturen

De rechercheurs van de afdeling Narcoticabrigade van de politie hebben twee post verzenders aangehouden. In de ene zaak gaat het om de 37 jarige Inderdjitsing R. die op dinsdag 18 juli is aangehouden.
[quads id=1]
In een doos die hij ter verzending heeft aangeboden bij een postbedrijf is bij controle van de douane 284 gram cocaïne gevonden. Het verderfelijke spul zat in Chinese tayer verborgen.

Na te zijn opgespoord is hij op 18 juli aangehouden.

In de andere zaak is op woensdag 19 juli Michelle K. (19) aangehouden.


[quads id=1]
Zij wordt ervan verdacht in de maand juni 2017 een doos te hebben gepost bij één van de postbedrijven. Tijdens controle stuitte de douane recherche op 284 milliliter vloeibare cocaïne. Deze zat verborgen tussen andere goederen. Tijdens het onderzoek kwam Michelle in beeld. Het gelukte de Narco rechercheurs haar op 19 juli aan te houden.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn beide post verzenders ingesloten.
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.