22-jarige Winesh Lutawan verdronken te Kwatta

…Volgens de nabestaanden had Winesh een gewoonte om vroeg in de ochtend zijn visnet uit te gooien en omstreeks 11.00 uur terug te keren naar huis….

Het ontzielde lichaam van de 22-jarige Winesh Lutawan is op zaterdag 22 juli opgevist uit het water aan de Brantimakkaweg in het ressort Kwatta. Volgens de nabestaanden had Winesh een gewoonte om vroeg in de ochtend zijn visnet uit te gooien en omstreeks 11.00 uur terug te keren naar huis.
[quads id=1]
Toen zij merkten dat de tijd van thuiskomst voorbij was, belde zij de visser op, maar zijn mobiele telefoon werd niet beantwoord.

Zij stelden de politie van het ressort Kwatta gelijk in kennis. De politie startte een zoekactie. De bromfiets van de visser is op de plek aangetroffen. Met assistentie van andere vissers die zich in de omgeving bevonden,is het ontzielde lichaam van Winesh na enkele uren uit het water gehaald.
[quads id=1]
Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Binnengekomen via Facebook

Het ontzielde lichaam van Winesh is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.