Bromfietser overlijdt na aanrijding met vrachtwagen

Opzoek Stieven Crook Hovenburg

…De bromfietser liet ter plaatse de geest. De politie heeft in het belang van het onderzoek het lijk van de bromfietser ter obductie in beslag genomen…

De 74-jarige bromfietser Ngatma Karijoatmo heeft zaterdagavond het leven gelaten na een aanrijding te Commewijne. Uit het onderzoek blijkt dat een vrachtauto autopech had en geparkeerd stond met front richting Tamanredjo.

De bromfietser reed op dat moment van Meerzorg richting Tamanredjo. Het vermoeden bestaat dat de bromfietser de geparkeerde vrachtauto te laat of helemaal niet heeft gezien en is gebotst tegen de rechterachterzijde van de laadbak van de geparkeerde vrachtauto.

De bromfietser liet ter plaatse de geest. De politie heeft in het belang van het onderzoek het lijk van de bromfietser ter obductie in beslag genomen. Met het heengaan van dit slachtoffer is de verkeersbarometer gestegen naar 43.

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.