Anoniem: Ik wil dat ze een abortus doet. Ik wil geen kind met haar.

…uit een soort wraak met meerdere meisjes uitgegaan en heb ook geslapen met meerdere vrouwen. Soms veilig soms onveilig. Dom van me maar ook uit verdriet….

Een fout van mij

Ik ben Sandro, ik stress echt deze periode in mijn leven. Ik ben pas 27 jaar net afgestudeerd en eigenlijk niet zo lang geleden vrijgezel geworden. Mijn ex Sheila en ik zijn nog hele goede vrienden en ik hoop dat het nog goed komt. Door een fout van mij is ze bij me weggegaan ongeveer 5 maanden geleden.

Soms onveilig

Vanaf de dag dat ze weg is ben ik uit een soort wraak met meerdere meisjes uitgegaan en heb ook geslapen met meerdere vrouwen. Soms veilig soms onveilig. Dom van me maar ook uit verdriet. 1 meisje daar deed ik het vaker mee. Ze heet Ruby, Ruby wilde mij altijd al en ik heb al eens eerder met haar geslapen. Ze is ook 1 van de redenen dat Sheila bij me weg is.

Met Ruby gebruik ik geen condoom, ik weet niet waarom niet. Ze heeft me ook altijd gezegd dat ze niet aan de pil is dus ze heeft het niet expres gedaan maar toen ze me vertelde dat ze zwanger was, was ik echt geschrokken. Ik wil helemaal geen kind met haar. Ruby is ouder. Ze is 34 jaar. Ze lijkt trouwens op 22. Heeft een eigen baan, huis en is zelfstandig.

Niet meer bij haar geweest

Ik heb haar nog niet gezegd dat ik het kind niet wil, vanaf het moment dat ze me het nieuws heeft geappt ben ik niet meer bij haar geweest. Ik weet niet wat ik haar moet zeggen. In 1 keer is die verliefdheid, lust, die ik altijd voor haar had over. Ruby is blij dat ze zwanger is. Ze weet dat ik niet ready ben voor een echte relatie en dat vindt ze ok. Maar wat ze niet weet is dat ik absoluut niet wil dat ze dit kind krijgt.

Fantastisch in bed

Ik wil niet dat er een kind van mij zonder vader op de wereld is. En samen met haar een kind opvoeden wil ik niet. Ben ik egoïstisch? Ruby wist altijd dat ik een vriendin had. En ze weet dat ik hou van haar lichaam, der haar, der geur. En ze is fantastisch in bed. Maar ik hou niet van haar. Ik hou maar van 1 vrouw. Dat weet ze ook. Waarom is ze dan niet voorzichtig geweest?

Weten jullie hoe ik Ruby uit kan leggen dat ze beter kan wachten met een kind totdat ze iemand heeft gevonden die echt van haar houdt? En dat het toch veel leuker is om een kind op te voeden samen met iemand. Een kind heeft een vader en een moeder nodig en ik wil geen kind met haar.

Een abortus

Uiteraard zullen vele van jullie mij een klootzak vinden. Ik ben ook een klootzak. Maar ik wil niet tegen haar liegen. Ik wil haar eerlijk zeggen dat ze een abortus moet doen. Maar hoe kan ik dat op de juiste manier duidelijk maken?

En wat moet ik dan doen als ze dat niet wil? Kan ik haar dwingen? Want ik wil dit kind echt helemaal niet op de wereld laten komen. Het klinkt misschien hard maar ik wil een vader zijn voor een kind samen met de vrouw van mijn leven en dat is Ruby niet. Ik hoor het wel van jullie.

Gerelateerde berichten:

 

Anoniem: Ik wil een abortus

Column – Abortus: Keuzevrijheid, kindermoord of zelfmoord?

 

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder.
Dat kan zowel op Youtube als op onze Facebook pagina

Abonneer op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.