Video – Heeft Zanger R. Kelly seksslaven in huis?

Eén van de vrouwen die zou worden ‘vastgehouden’ door R&B-zanger R. Kelly (50) heeft een video opgenomen voor haar familie. De Amerikaanse entertainmentsite TMZ komt met de beelden waarin Joycelyn Savage (21) vertelt dat ze gelukkig is ‘waar ze is’. Ze roept haar vader op te stoppen met de verhalen die hij verspreidt.
[quads id=1]
,,Pap, het loopt uit de hand nu”, zegt Joycelyn met een ernstig gezicht vanaf een onbekende locatie. ,,Je weet wat er gebeurd is op de avond dat ik R. Kelly ontmoette. Je moet echt stoppen met wat je nu aan het doen bent. Ik kan niet geloven dat je zo ver bent gegaan. Ik hou van je, maar je moet me begrijpen: Stop ermee!”

Eerder liet ze al weten dat ze niet gehersenspoeld wordt en dat ze zich absoluut geen gijzeling voelt. Joycelyns familie houdt echter vol dat ze onderdeel is van een sekte.

Tim Savage stapte onlangs naar de media met het verhaal dat zijn dochter sinds twee jaar bij R. Kelly woont. De zanger zou Joycelyn hebben voorgehouden dat hij haar kan helpen bij een zangcarrière. Het zou echter Joycelyns vader zelf zijn geweest die haar twee jaar geleden bij een vriend afzette, die vervolgens doorreed naar het huis van Kelly. Bronnen laten aan TMZ weten dat pa Savage dacht dat het voor enige tijd zou zijn en niet voor jaren. Joycelyn sprak haar ouders al een halfjaar niet.
[quads id=1]
R. Kelly, echte naam Robert Sylvester Kelly, reageerde gisteren geschrokken en verontrust na de beschuldiging dat hij zeker zes meisjes en jonge vrouwen vasthoudt in zijn huizen in Chicago en Atlanta. Hij wordt daarvan beticht door de ouders van de meiden, waaronder dus Tim Savage. Kelly zou een ware sekte bewaken waarin hij onder meer bepaalt wat en wanneer de vrouwen mogen eten. ,,Meneer Kelly ontkent de beschuldigingen ten stelligste en zal er noodgedwongen hard aan werken om zijn beschuldigers aan te pakken en zijn naam te zuiveren”, luidde de verklaring van Kelly’s advocaat.

Kelly is in het verleden vaker beschuldigd van seksueel wangedrag. Zijn huwelijk in 1994 met de toen 15 jaar oude zangeres Aaliyah bleek niet legaal en in 2002 werd de artiest aangeklaagd voor 21 gevallen van het produceren van kinderporno.
Bekijk hier de video erover:

Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.