Video – Franse diplomaat neergestoken middenin Paramaribo stad

Een alerte autobestuurder heeft op woensdag 19 juli kunnen voorkomen dat twee criminelen met een gestolen tas er vandoor zijn gegaan.
[quads id=1]
De twee verdachten hebben een diplomaat beroofd aan de Kleine Dwarsstraat. Terwijl de man in gezelschap van een vriend de straat overstak, is hij ter hoogte van ’t Vat overvallen door de twee manspersonen. Dit duo met messen gewapend greep naar zijn tas. Doordat het slachtoffer de tas stevig vasthield, lukte het ze in eerste instantie niet deze weg te nemen. Met de scherpe voorwerpen brachten zij hem steekverwondingen toe. Hierdoor verslapte de diplomaat zijn greep op de tas, waardoor de verdachten deze konden wegnemen. Omstanders schakelden de politie van ressort Centrum in.
[quads id=1]
Een alerte autobestuurder die dit alles zag gebeuren, reed in op de overvallers. De ene met de tas kwam op het wegdek te vallen. Hij stond snel op en zette zijn vlucht voort met achterlating van de tas. De ingeschakelde politie arriveerde op de plek.

Het slachtoffer kon weer over zijn tas inhoudende een geldsbedrag in valuta en andere bescheiden beschikken. Per ontboden ambulance is hij voor medische behandeling afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Hij is in de ziekeninrichting opgenomen waar er operatief is ingegrepen.

De twee overvallers zijn voortvluchtig. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Eerdere berichten. Klik hier om de video te bekijken:

Video – Buitenlander neergestoken aan de Kleine Waterstraat

 

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.