SRD 40.000, USD 20.000, 5000 euro en veel goud buit bij overval carcenter

Tien criminelen pleegden dinsdag een overval op het terrein van een carcenter annex woning op de hoek van de Islamstraat en Kwattaweg.
[quads id=1]
Zij drongen via een deur binnen en kwamen bij de ondernemer en zijn familie aan. Zij waren gewapend met vuistvuurwapens en waren gemaskerd. De rovers maakten SRD 40.000, USD 20.000, 5000 euro en een tas met een hoeveelheid gouden sieraden en juwelen buit.

Zij verlieten met de buit de plaats. Enkele van hen stapten in een auto, terwijl de anderen wegrenden.Bij het verlaten van de plaats, losten de rovers intimidatieschoten. Een buurtbewoner heeft vermoedelijk teruggeschoten en daarbij waarschijnlijk een van de daders geraakt.
[quads id=1]
De politie trof enkele spullen op een terrein niet ver van de plaats delict aan die waarschijnlijk aan de daders toebehoorden. De benadeelde familie raakte niet gewond. De deur waardoor de rovers naar binnen gingen, stond vermoedelijk open, waardoor zij makkelijk binnen konden komen. De politie ging op de plaats voor onderzoek. Politie-eenheden kamden het gebied uit, maar troffen de daders niet aan.

Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.