Ook DNA-lid Rajiv Ramsahai op de bon!

Bij een verkeerscontrole heeft de politie het DNA-lid Rajiv Ramsahai beboet, omdat hij geen verzekering en keuring kon overleggen. Op basis hiervan werd hij op de bon geslingerd.
[quads id=1]
De politie was afgelopen zondag bezig met controlewerkzaamheden te Nieuw Amsterdam. Dagblad Suriname heeft in verband hiermee gesproken met de overtreder. Hij beaamt het geval en gaf daarbij aan dat het zaakje reeds is afgehandeld. “Ik had mijn bescheiden op dat moment niet bij de hand, maar naderhand heb ik de stukken aan de politie wel overgelegd.
[quads id=1]
Ik kan onmogelijk een boete krijgen wanneer ik de stukken naderhand weer overleg. Er was inderdaad een boete opgelegd, maar na overleg van de bescheiden is de boete komen te vervallen”, legde Ramsahai uit.
Geschreven door Saskia Bandhan

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.