Cirano Walker nieuwe marktmeester van de Noodmarkt

Cirano Walker is vrijdagochtend geïnstalleerd als nieuwe marktmeester van de Noodmarkt, ook bekend als de Kankantriemarkt. Het protocol van overdracht werd niet getekend, omdat de vorige marktmeester Edwin Gefferie wegens ziekte niet aanwezig kon zijn.
[quads id=1]
Districtscommissaris Mike Nerkust van Paramaribo Noord-Oost gaf de nieuwe marktbeheerder mee de plek weer aantrekkelijk te maken zodat het meerdere bezoekers kan aantrekken. Op deze manier moeten de marktinkomsten worden verhoogd. “Het is geen makkelijke job”, sprak de burgervader.

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling benadrukte dat de strategische ligging van de markt beter benut moet worden. Hij typeerde de installatie als een ander hoogtepunt binnen het marktwezen. “Wij hebben u gepolst, nadat u door een strenge leermeester (John Lecton, … red.) bent begeleid.”
[quads id=1]
Walker noemde het moment van zijn installatie een uitdaging. “Ik stel mijn vertrouwen op het personeel van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en van de markt.” Hij beloofde de plek te verbeteren. “Ik ben er voor de marktventers en zij zijn er voor mij.”

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.